Nieuwe inschrijvingen De Kadees

Om gebruik te maken van de buitenschoolse opvang "De Kadees" dienen wij te beschikken over een kinddossier. Wij vragen dan ook om voor de start van de opvang contact op te nemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via onderstaand formulier om het dossier aan te maken. Zo kunnen wij u de nodige documenten bezorgen. Indien gewenst kunnen we ook een afspraak vastleggen voor een rondleiding in het gebouw en om eventueel samen het dossier te overlopen en in orde te brengen.

Het kinddossier bestaat uit een overeenkomst en een inlichtingenfiche. In die fiche wordt gevraagd naar informatie over de gewoontes en eigenheden van uw kind, belangrijke medische gegevens, de telefoonnummers waarop de ouders bereikbaar zijn, de wensen e.d.. U tekent onderaan het invulformulier voor akkoord met het huishoudelijk reglement. Dit vindt u terug op onze website en wordt ook telkens per mail bezorgd.

Belangrijk! Indien bepaalde gegevens op het formulier wijzigen, gelieve deze steeds aan ons door te geven, zodat onze gegevens van uw spruit steeds up to date zijn.

 


Inschrijvingen Schooljaar 2023 - 2024

 Indien u graag komend schooljaar beroep wil doen op de Kadees, gelieve hieronder het inschrijvingsformulier in te vullen.

 


Uitschrijven Kadees

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top