Afwezigheid melden De Kadees

Voorschoolse opvang        

Afwezigheid dient niet gemeld te worden.

 

Naschoolse opvang              

Afwezigheid dient niet gemeld te worden.

 

Woensdagnamiddag           

Wat de inschrijving op woensdagnamiddag schooldag betreft, heeft u twee mogelijkheden:

 

Mogelijkheid 1: u schrijft uw kind elke woensdag in (al dan niet met warme maaltijd), als uw kind frequent gebruik zal maken van onze opvang op woensdagnamiddag schooldag. Als u inschrijft, dan staat uw kind op onze vaste lijst. We vragen om ons schriftelijk te verwittigen ten laatste de voorgaande dinsdag vóór 17u30 indien uw kindje onverwacht NIET komt. Indien u later annuleert, zullen we genoodzaakt zijn een boete aan te rekenen, eventueel vermeerderd met de prijs van een warme maaltijd als deze gereserveerd werd. Schriftelijk annuleren kan door het sturen van een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben.

 

Mogelijkheid 2: uw kind komt niet elke woensdag naar “De Kadees”, maar zal hier eerder sporadisch gebruik van maken. In dit geval kan u schriftelijk ten laatste de voorgaande dinsdag vóór 17u30 een plaatsje aanvragen indien uw kind WEL naar onze buitenschoolse opvang wil komen. U zal een mail ter bevestiging ontvangen als uw kind ingeschreven is. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid. Indien uw kind later/niet werd ingeschreven en toch aanwezig is, zal een boete aangerekend worden. Schriftelijk verwittigen kan door het sturen van een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben.

 

4.      Schoolvrije dagen & schoolvakanties         

 

Op schoolvrije dagen en vakanties staan wij paraat van 7u15 tot 18u30 om kinderen van 2,5 tot 12 jaar op te vangen. Voor deze dagen is het noodzakelijk vooraf in te schrijven. Dit kan door een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op de specifieke inschrijvingsdatum. U ontvangt van ons steeds een bevestiging als wij uw e-mail ontvangen hebben. In uw e-mail geeft u aan welke dag(en) uw kindje komt, de vermoedelijke aanwezigheidsuren en of u al dan niet een warme maaltijd en/of vieruurtje wenst. U verneemt telkens meer informatie over het hoe, wat en wanneer van schoolvrije dagen en schoolvakanties per mail en op onze besloten facebookpagina.

 

U schrijft best in op de specifieke inschrijvingsdatum zoals aangegeven zal worden in de mail of die u terug kan vinden op de website onder communicatie (verschilt per vakantie). Kinderen worden ingeschreven in volgorde van de ontvangen vraag. Indien er voor een bepaalde vakantie of schoolvrije dag geen beschikbare plaatsen meer zijn, kan uw kindje op de wachtlijst worden gezet. Dit wil zeggen dat wij uw opvangvraag noteren op een lijst volgens datum van ontvangst. Indien er een opvangplaats vrijkomt, wordt de wachtlijst chronologisch gevolgd. Wie dus eerst ingeschreven had en op de wachtlijst terecht kwam, wordt ook eerst verwittigd over een vrijgekomen plaats.

 

Is uw spruit ingeschreven voor opvang in de buitenschoolse opvang “De Kadees” voor een vakantiedag en u merkt dat de opvang toch niet nodig zal zijn dan dient u volgende afspraken te respecteren:

 

Schoolvrije dagen & korte vakanties

 

  • Een schoolvrije dag of vakantiedag (behalve tijdens de zomervakantie) kan kosteloos geannuleerd worden 14 kalenderdagen voor de gereserveerde opvangdag. U heeft bv. opvang gereserveerd in de herfstvakantie op 28 oktober 20xx. U kan deze opvang kosteloos annuleren tot 14 oktober 20xx. Indien u later annuleert dan 14 kalenderdagen vooraf, wordt een boete aangerekend van € 7 voor een volle dag en € 5,40 voor een halve dag, al dan niet vermeerderd met de kostprijs van een warme maaltijd indien deze eveneens gereserveerd werd. Indien uw kindje was ingeschreven in een kampje wordt de dagprijs aangerekend (prijs kamp/aantal dagen).

  • Een schoolvrije dag of vakantiedag kan kosteloos geannuleerd worden indien uw kind ziek is. Wij dienen in dit geval echter over een doktersattest te beschikken, dit ten laatste 7 kalenderdagen na de dag van ziekte. Indien wij niet op tijd over het doktersattest beschikken, dan wordt toch een boete aangerekend zoals bij het annuleren zonder attest.

 

Zomervakantie

 

  • Een vakantiedag tijdens de zomervakantie kan kosteloos geannuleerd worden t.e.m. 01 juni 20xx voor de gereserveerde opvangdag in juli en t.e.m. 01 juli 20xx voor de gereserveerde opvangdag in augustus. Indien u later annuleert, dan wordt een boete aangerekend van € 7 voor een volle dag en € 5,40 voor een halve dag, al dan niet vermeerderd met de kostprijs van een warme maaltijd indien deze eveneens gereserveerd werd.

  • Een vakantiedag tijdens zomervakantie kan kosteloos geannuleerd worden indien uw kind ziek is. Wij dienen in dit geval echter over een doktersattest te beschikken, dit ten laatste 7 kalenderdagen na de dag van ziekte. Indien wij niet op tijd over het doktersattest beschikken, dan wordt toch een boete aangerekend zoals bij het annuleren zonder attest.

 

 

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top