Bij VKV vinden we buitenspelen belangrijk. Het is gezond en goed voor de ontwikkeling. Wie buiten speelt, beweegt meer en wordt minder vaak ziek.

Zowel in Groepsopvang 't Sporrewaan te Veurne, als in Groepsopvang Kinderhaven te Reninge, beschikken we over een mooie, ruime tuin.
Deze kon echter nog wat aankleding gebruiken en daarom deden we beroep op de steun van Cera.

We dienden een project in om een meer natuurlijke buitenruimte te realiseren, zodat de kinderen nog vaker buiten zouden ravotten.

We hebben met de extra middelen van Cera buitenkeukentjes aangekocht, om alle keukenprinsen & -prinsessen te verwennen. We investeerden in zandtafels en moestuinbakken en legden stapstenen om de tuin voor de kinderen natuurlijker en uitdagender te maken.

Voor de allerkleinsten bouwden we in Veurne een babyhoek van wilgentakken. In Reninge werd een wilgenhut opgezet en werden enkele boompjes aangeplant.

Onze kinderen vinden het altijd leuk om te gaan wandelen, waardoor we de middelen ook hebben aangewend om een zeslingbuggy aan te kopen voor Kinderhaven en een extra vierlingbuggy voor 't Sporrewaan. Extra veel plezier op uitstap verzekerd!

Bedankt Cera voor de steun, de kinderen zullen er nog vele jaren van kunnen genieten!

Meer info over Cera via www.cera.coop

 

 

 

 

Contacteer ons, we helpen je graag verder!

 

 

Go to top